Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със светеш датчик за ръчна спирачка

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със светеш датчик за ръчна спирачка

Аз съм със алфа ромео 145 1.6 boxer.От известно време ,датчика за сложена ръчна спирачка свети ,дори когато лоста е долу.Вдигам лоста на ръчната спирачка,после пак го пускам и лампичката не изгасва.Така е вече две седмици,само като натисна рязко спирачките изгасва

Първоначално публикувано от georgievgi76 Покажи съобщение
    Аз съм със алфа ромео 145 1.6 boxer.От известно време ,датчика за сложена ръчна спирачка свети ,дори когато лоста е долу.Вдигам лоста на ръчната спирачка,после пак го пускам и лампичката не изгасва.Така е вече две седмици,само като натисна рязко спирачките изгасва
    Нивото на спирачната течност ти е под минимума. Задължително си долей незабавно спирачна течност. Ако пак почне да свети след известно време значи имаш теч в системата.

Comment

задържат ти накладките.отвори ги и леко смажи шлиците по които се движат.да не смажеш накладките!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
        задържат ти накладките.отвори ги и леко смажи шлиците по които се движат.да не смажеш накладките!!!!!!!!!!!!!!!!!

А колега georgievgi76, преди да пускаш нова тема, потърси с търсачката, има доооста писано по въпроса.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
        X